Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
12. prosinca 2019.
Ispis članka: Nasilnik iz Malinske zvjerski zlostavljao izvanbračnu suprugu. Strpan je u zatvor - Novi List

NoviList.hr

Nasilnik iz Malinske zvjerski zlostavljao izvanbračnu suprugu. Strpan je u zatvor

Obiteljsko nasilje

27. svibanj 2019 15:32

Napisao: HINA

U više navrata udarao ju je šakama po glavi i tijelu, gušio je rukama, udarao remenom po glavi i tijelu te u nju bacao razne predmete

Ilustracija / Foto Vedran Karuza

RIJEKA Zbog sumnje da je proteklih godinu i sedam mjeseci zlostavljao izvanbračnu suprugu riječko Općinsko državno odvjetništvo zatražilo je istražni zatvor za 55-godišnjak iz Malinske na Krku, prijavljenog za nasilničko ponašanje u obitelji i tjelesne ozljede.

Tužiteljstvo tereti osumnjičenog da je od listopada 2017. do 17. svibnja 2019. u stanu u Malinskoj gdje je živio s izvanbračnom suprugom i maloljetnim djetetom, ženu učestalo tjelesno i verbalno zlostavljao, vrijeđajući je i prijeteći joj oduzimanjem djeteta.

U više navrata udarao ju je šakama po glavi i tijelu, gušio je rukama, udarao remenom po glavi i tijelu te u nju bacao razne predmete i tako joj nanio ozljede u vidu oguljotina glave te hematoma po glavi i tijelu.

Od suca istrage Županijskog suda stoga su tražili da 55-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke.