Šok

Najstarije dijete iz paške obitelji je u Domu u Rijeci. Slutila je tragičan rasplet: ‘Šamari su bili svakodnevica’

P. N.

Foto Dino Stanin / PIXSELL

Foto Dino Stanin / PIXSELL



Najstarije dijete žene uhićenog muškarca (54), osamnaestogodišnjakinja koja s njima ne živi već neko vrijeme, već je smještena u Domu za nezbrinutu djecu u Rijeci, s neopisivom tugom dočekala je vijest o svom bratu i sestrama koje je otac bacio s balkona obiteljske kuće na Pagu.


Upućeni u problematiku rekli su za Jutarnji list da je djevojka naslućivala loš ishod jer da “dok je bila u kući, šamari i uvrede su bili svakodnevica”.


– Ta najstarija kći jesenas je postala punoljetna. Znate, nije toj djevojčici bilo lako odrastati u disfunkcionalnoj obitelji. Dosta je provela u domu iz kojeg je često bježala. Malecka se znala požaliti da su je roditelji strpali u dom kako im ne bi smetala dok se iživljavaju nad ostalom djecom. I žalila je što s njom u Dom nisu otišle i sekice da se spase. Inače, kao obitelj na van djeluju veselo, a kako i ne bi kad su tolika djeca prava radost i veselje. Supruga uhićenog mi se znala požaliti da je s mužem sve teži suživot jer da mu djeca nisu prioritet, nego auti – rekla je obiteljska prijateljica supružnika za Jutarnji.