Nezgode

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac šest prometnih nesreća, u lančanom sudaru sudjelovalo deset vozila

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Kako je potvrdila PU zagrebačka, od Rugvice prema Zagrebu sudarilo se čak deset vozila, i to dva teretna i osam osobnih automobila. Nema ozlijeđenih, a materijalna šteta se još utvrđuje



ZAGREB Na autocesti A3 Bregana-Lipovac od Rugvice prema Zagrebu jutros oko 8 sati sudarila su se dva teretna vozila i osam osobnih automobila, javlja televizija N1.


Zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, vrlo otežano vozi se na autocesti A3 Bregana-Lipovac nakon naplate Zagreb-istok (57. km) u smjeru istoka.


Kako je za N1 potvrdila PU zagrebačka, sudarilo se čak deset vozila, i to dva teretna i osam osobnih automobila. Nema ozlijeđenih, a materijalna šteta se još utvrđuje.




Promet još uvijek teče otežano, rekli su u PUZ-u.


Uzrok prometne će se utvrditi očevidom, najvjerojatnije je do nje došlo zbog vremenskih neprilika.


Na autocesti A3 Bregana – Lipovac u ponedjeljak se dogodilo čak šest prometnih nesreća, doznaje Hina u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).   

Kako su izvijestili iz PUZ-a, u četiri od spomenutih šest prometnih nesreća nastala je samo materijalna šteta, dok su u dvjema nesrećama dvije osobe zadobile lakše ozljede.


Iz PUZ-a također pojašnjavaju da je riječ o nesrećama na autocesti A3 Bregana – Lipovac na potezu od 56 do 62 kilometara.