Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. siječnja 2020.
Ispis članka: Mladić ozlijeđen u tučnjavi bori se za život: U policiju na razgovor pozvan i sin saborskog zastupnika Culeja? - Novi List

NoviList.hr

Mladić ozlijeđen u tučnjavi bori se za život: U policiju na razgovor pozvan i sin saborskog zastupnika Culeja?

Tučnjava u Vinkovcima

23. kolovoz 2018 08:36

Napisao: P. N.

Ozlijeđeni mladić iz Andrijaševaca u međuvremenu je iz vinkovačke bolnice prebačen u Klinički bolnički centar Osijek. Neslužbene informacije kažu da je u tučnjavi koja je mogla završiti kobno sudjelovalo više mladića.

foto: KBC Osijek

U noći s utorka na srijedu, oko jedan sat i trideset minuta poslije ponoći, u Vinkovcima je došlo do teškog fizičkog obračuna, u kojem je najdeblji kraj izvukao mladić iz Andrijaševaca, za čiji su se život jučer borili liječnici u vinkovačkoj bolnici.

Informacija o ovoj tučnjavi u medijima je jučer praćena tvrdnjom da je u tučnjavi sudjelovao i sin jednog saborskog zastupnika, ali nije bilo navedeno o kojem saborskom zastupniku je riječ.

Jutarnji list jutros je neslužbeno doznao da je u jednu od vinkovačkih policijskih postaja na razgovor o tučnjavi doveden i sin saborskog zastupnika Steve Culeja.

- Prema neslužbenim informacijama, među osobama koje su zatim dovedene u policijsku postaju je i Domagoj Culej, sin saborskoga zastupnika HDZ-a Steve Culeja. Hoće li on biti pušten ili kazneno prijavljen, ako se utvrdi da je sudjelovao u toj tučnjavi, saznat će se nakon što policijski djelatnici dovrše istragu, navodi Jutarnji list.

Ozlijeđeni mladić iz Andrijaševaca u međuvremenu je iz vinkovačke bolnice prebačen u Klinički bolnički centar Osijek.

Neslužbene informacije kažu da je u tučnjavi koja je mogla završiti kobno sudjelovalo više mladića.