Prometna nesreća

Lančani sudar na A1: Autocesta između čvora Gospića i Sv. Roka zatvorena za sav promet

Hina

Po riječima glasnogovornice ličko-senjske Policijske uprave Maje Brozičević, oko 15,30 sati kod Zira su se sudarili kombi, tri teretna vozila i tri osobna automobila, navodno je bilo i dima, a očevidom koji traje tek treba utvrditi je li se uz autocestu zapalilo suho raslinje i uzrokovalo sudar ili je vatra buknula kao posljedica sudara



 Zbog lančanog sudara sedam vozila, u kojem nitko nije teže ozlijeđen, za sav je promet u oba smjera zatvorena dionica autoceste A1 između čvora Gospića i Sv. Roka.


Po riječima glasnogovornice ličko-senjske Policijske uprave Maje Brozičević, oko 15,30 sati kod Zira su se sudarili kombi, tri teretna vozila i tri osobna automobila, navodno je bilo i dima, a očevidom koji traje tek treba utvrditi je li se uz autocestu zapalilo suho raslinje i uzrokovalo sudar ili je vatra buknula kao posljedica sudara.


Najmanje tri medicinske ekipe pružale su pomoć ozlijeđenima na mjestu nesreće, a po prvim informacijama policije, nitko nije teže ozlijeđen.Promet teče obilazno preko čvora Gospić (A1) – Gospić (DC50) – čvor Sv. Rok i obratno.