Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. prosinca 2019.
Ispis članka: Daruvarac 'bančio s mladim djevojkama bez brige i srama': Snimljen na koncertu Mile Kitića - Novi List

NoviList.hr

Daruvarac 'bančio s mladim djevojkama bez brige i srama': Snimljen na koncertu Mile Kitića

Doza sinjskih kafića

24. veljača 2019 08:07

Napisao: Portal Novilist.hr

"Darko Kovačević Daruvarac osumnjičen i nepravomoćno osuđen na 5 godina zatvora za brutalno premlaćivanje svoje djevojke sinoć u ložama na koncertu Mile Kitića bez ikakve brige i srama", objavljeno je na Instagram stranici Dnevna doza sinjskih kafića

Foto Screenshot Instagram Dnevna doza sinjskih kafića

SINJ Darko Kovačević Daruvarac prije samo je tri dana pušten na slobodu. Prije toga je proglašen krivim za prijetnje i brutalno premlaćivanje 18-godišnje Zadranke Lorene Gurlica., no nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora, do pravomoćnosti presude u pritvoru je mogao ostati najviše mjesec dana. To je isteklo 10. veljače.

Nedavno je poručio da neće bježati i da do pravomoćnosti presude sigurno ostaje u Hrvatskoj, a ovog vikenda viđen je u izlasku u jednom sinjskome klubu, piše Slobodna Dalmacija.

Na Instagram stranici "Dnevna doza sinjskih kafića" objavljena je njegova slika s koncerta srpskog folk pjevača Mile Kitića.

Daruvarac se na fotografiji zabavlja s ekipom, a u opisu stoji:

"Darko Kovačević Daruvarac osumnjičen i nepravomoćno osuđen na 5 godina zatvora za brutalno premlaćivanje svoje djevojke sinoć u ložama na koncertu Mile Kitića bez ikakve brige i srama"

No unatoč zgražanju mnogih, Daruvarac, osuđen za premlaćivanje 18-godišnje Zadranke, zabavljao se neometano ovoga vikenda u društvu mladića, ali i djevojaka, te plesao na narodnjake.