Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 2n
Sutra: 7° 7° 2n
29. siječnja 2020.
Ispis članka: DIVLJANJE UOČI UTAKMICE U Splitu su oštećena vozila iz Mađarske, a zatim je pokušan napad na dvoje Mađara - Novi List

NoviList.hr

DIVLJANJE UOČI UTAKMICE U Splitu su oštećena vozila iz Mađarske, a zatim je pokušan napad na dvoje Mađara

Dvoje uhićenih zbog izgreda

9. listopad 2019 19:00

Napisao: HINA

Brzom intervencijom policijskih službenika uhićene su dvije osobe koje se dovode s tim u vezu. Privedene su u službene prostorije i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje

Izgredi su se dogodili uoči sutrašnje nogometne utakmice Hrvatska - Mađarska na Poljudu  / Foto Ivo ČAGALJ / PIXSELL

SPLIT U srijedu oko 11 sati oštećena su dva stakla na parkiranom praznom kombiju mađarskih registracijskih oznaka, a popodne je nekoliko osoba pokušalo napasti dvije osobe za koje se pretpostavlja da su mađarski navijači, izvijestila je splitska policija.

Policija je izvijestila da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad tri osobe koje se dovode u vezu s oštećenim kombijem u ulici Pod Kosom. 

Također je izvijestila da su danas u 14,50 sati u Ulici slobode u Splitu "policijski službenici uočili incident u kojem je nekoliko osoba pokušalo napasti dvije osobe za koje se pretpostavlja da se radi o mađarskim navijačima". Nitko nije ozlijeđen.

Brzom intervencijom policijskih službenika uhićene su dvije osobe koje se dovode s tim u vezu. Privedene su u službene prostorije i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje.

Izgredi su se dogodili uoči sutrašnje nogometne utakmice Hrvatska - Mađarska na Poljudu.