Forza kladionice

Vjerujete u naslov? Pogledajte koliko možete zaraditi ako se kladite da će Rijeka opet postati prvak

P. N.

Rijekina titula na sto uloženih kuna donosi 332 kune

Rijekina titula na sto uloženih kuna donosi 332 kune

Prvi favorit kladionica je Dinamo, a najmanje vjeruju u novoga prvoligaša Goricu



RIJEKA Ovoga petka počinje Hrvatski Telekom Prva liga ili u narodu popularna – Prva HNL. Kao i obično neke kladioničarske kuće uvrstile su u svoju ponudu mogućnost klađenja na to tko će nadolazeće sezone uzeti naslov prvaka.


Prirodno, najveće šanse pripadaju aktualnom prvaku Dinamu. Tako će primjerice 100 uloženih kuna na novu titulu modrih donijeti točno 137,75 kuna (omjer je 1,50).


Na Rujevici su posljednjih tjedana prilično glasno naglašavali svoje šampionske ambicije pa su očito odgovorni za koeficijente to honorirali s omjerom 3,50. U praksi to znači da je za 100 uloženih kuna na Rijekin drugi naslov u povijesti kluba moguće uprihoditi 332 kune.




Puno veću zaradu donosi ukoliko vjerujete da je konačno kucnuo čas da Hajduk osvoji naslov. Sto kuna na konačni trijumf bilih donosi 693 kune (omjer 8). Kladionice logično najmanje vjeruju novom prvoligašu Gorici koji ove subote gostuje na Rujevici.


Omjer 500 znači da za 42 uložene kune, koliko maksimalno dopušta jedna od kladionica, možete ostvariti zaista zapaženi dobitak od čak 17,463 kune!