Postao igrač 'pijetlova'

Ronaldinho u meksičkom Queretaru

Hina

Bivši igrač europskih velikana Paris SG-a, Barcelone i Milana, koji 2004. i 2005. proglašavan najboljim na svijetu, u Queretaro stiže kao slobodan igrač



CIUDAD MEXICO Najbolji nogometaš svijeta iz sredine prošlog desetljeća, 34-godišnji Brazilac Ronaldinho karijeru će nastaviti u meksičkom prvoligašu Queretaru s kojim je potpisao ugovor na dvije godine.


Bivši igrač europskih velikana Paris SG-a, Barcelone i Milana, koji 2004. i 2005. proglašavan najboljim na svijetu, u Queretaro stiže kao slobodan igrač nakon što je u srpnju raskinuo ugovor s brazilskim prvoligašem Atletico Mineirom za koji je igrao posljednje dvije godine.


“S ponosom možemo reći kako od dana u svojim redovima imamo igrača koji je bio svjetski prvak 2002. i najbolji igrač svijeta 2004. i 2005. Nadamo se kako će se navijači iz našeg grada, ali i čitave zemlje pridružiti u slavlju što je Ronaldinho postao igrač ‘pijetlova’, te će svojim iskustvom i znanjem doprinijeti jačanju ovog kluba”, objavio je Queretaro.




“Uvijek sam bio lijepo priman u Meksiku i jako sam motiviran za igranje u Quefretaru”, poručio je Ronaldinho putem “twittera”.


Nakon prvih sedam prvenstvenih kola Queretaro se nalazi na osmom mjestu ljestvice.