Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. listopada 2019.
Ispis članka: Riječka fešta nogometa: Pogledajte spektakularne fotografije s Rujevice. Naš Vedran Karuza također je u formi - Novi List

NoviList.hr

Riječka fešta nogometa: Pogledajte spektakularne fotografije s Rujevice. Naš Vedran Karuza također je u formi

Fotografije Vedrana Karuze

20. srpanj 2019 22:07

Napisao: P. N.

 Dakako, pobjeda je važna, a naročito je važna pobjeda u prvom kolu nove sezone; pobjeda koja će, vjerujemo, bijelima dati krila i voditi ih u nove uspjehe. 

snimio Vedran Karuza

Riječki ljubitelji i ljubiteljice nogometa večeras su imali pravu sportsku feštu na Rujevici. Rijeka je zabilježila tri boda protiv Varaždina, a fraza koju sportski novinari vole koristiti pri izvještajima s ovakvih utakmica kaže - teže od očekivanog.

11
Rijeka - Varaždin, I dio / snimio Vedran Karuza

Međutim, bila je to prava borba na terenu, borba kakvu ljubitelji nogometa vole. Dakako, pobjeda je važna, a naročito je važna pobjeda u prvom kolu nove sezone; pobjeda koja će, vjerujemo, bijelima dati krila za nove uspjehe. 

19
Rijeka - Varaždin, II dio / snimio Vedran Karuza

Kakva atmosfera je vladala na terenu, a kakva na tribinama Rujevice - to možete vidjeti na fotografijama našeg reportera Vedrana Karuze.

Radi se o uistinu prvoklasnim fotografijama, kakvih se ne bi posramili niti najbolji foto-reporteri specijalizirani za fotografiranje sportskih susreta. Zato preporučujemo Karuzine fotografije, a Rijeci želimo da nastavi nizati pobjede. 

1
Rijeka - Varaždin, III dio / snimio Vedran Karuza