Udarac na navike hrvatskih navijača

PUTIN ODLUČIO Zabranjena prodaja alkohola u vrijeme SP-a u Nižnjem Novgorodu!

Marko Cvijanović

Foto Marko Cvijanović

Foto Marko Cvijanović

Odluku je izravno donio ruski predsjednik Vladimir Putin, u prodavaonicama su frižideri s alkoholom zapečaćeni i na svakom stoji obavijest u crvenom s točno preciziranim datumima u lipnju i srpnju tijekom kojih se alkohol ne smije prodavati



NIŽNJI NOVGOROD Prijelomna vijest iz Nižnjeg Novgoroda glasi: u vrijeme Svjetskog prvenstva zabranjena je prodaja alkoloha!


Odluku je izravno donio ruski predsjednik Vladimir Putin, u prodavaonicama su frižideri s alkoholom zapečaćeni i na svakom stoji obavijest u crvenom s točno preciziranim datumima u lipnju i srpnju tijekom kojih se alkohol ne smije prodavati.


Foto Marko CVIJANOVIĆ


Foto Marko CVIJANOVIĆ





Kakav udarac za navike hrvatskih, ali pogotovo engleskih navijača koji uskoro stižu u Nižnji Novgorod (Engleska igra s Panamom 24. lipnja). Tko će to i na koji način objasniti hordama engleskih navijača da neće prije utakmice moći kupiti pivo. Nije ipak sve tako crno, restorani i kafići u svojoj će ponudi ipak imati alkoholna pića, ali po puno nepristupačnijim cijenama. Inače, prvi hrvatski navijači već su stigli u Nižnji Novgorod, a najviše ih se ipak očekuje tijekom srijede.