Liga prvaka

Odlučujuća utakmica Dinama i Rosenborga za Ligu prvaka ekskluzivno na PlanetSportu

NL native

Uzvratni susret 4. pretkola lige prvaka između Dinama i Rosenborga besplatan je za sve A1 TV i XPLORE TV korisnike



Posljednja prepreka Dinamu na putu za natjecanje u UEFA Ligi prvaka je norveški prvak Rosenborg.


Zadnji ispit koji će Bjeličini igrači morati položiti bit će 27. kolovoza u Trondheimu.


Hoće li Dinamo uspjeti proći Rosenborg te izboriti sudjelovanje u elitnom natjecanju rezerviranom za najbolje klubove Europe, svi korisnici A1 TV i XPLORE TV usluga moći će gledati potpuno besplatno u okviru Osnovnog paketa TV programa na PlanetSport Promo kanalu.




Utakmica će se prenositi u HD kvaliteti, dok će iz studija PlanetSporta analizirati stručni komentatori predvođeni legendarnim dvojcem Joškom Jeličićem i Stipom Pletikosom.


Foto Davor Kovačević


Foto Davor Kovačević



Izravni prijenosi


I ove godine PlanetSport utorkom i srijedom donosi izravne prijenose UEFA Lige prvaka, najgledanijeg klupskog nogometnog natjecanja na svijetu.



‘Kao bivši aktivni sportaš košarkaš i košarkaški sudac, nogometaš veteran i tenisač, redovito pratim sport uživo, ali i preko TV-a kada je to god moguće. PlanetSport pruža mi gledanje omiljene Lige prvaka, a u čemu mi se rado priključi i moja supruga, pa nerijetko pomislim da sam na samoj utakmici jer ona uvijek zdušno navija za svoje favorite. S nestrpljenjem očekujemo novu sezonu, rekao nam je Ico Mikuličić.



Čak 120 utakmica uživo bit će dostupno u HD kvaliteti putem A1 optičke mreže koja je dostupna u više od 530 tisuća kućanstva u 50 hrvatskih gradova. A1 Hrvatska nositelj je prava i za 200 sati dodatnog sadržaja Lige prvaka poput sažetaka i magazina.


Uz Ligu prvaka na PlanetSportu možete gledati vaterpolsku reprezentaciju, 1. vaterpolsku ligu i Kup, hrvatsku rukometnu Premijer ligu i Kup, poljsku nogometnu ligu, 1. španjolsku rukometnu ligu, 1. španjolsku futsal ligu, te uživati u američkom sportu poput MLB- a (Major League Baseball) te američke sveučilišne košarke kao i sveučilišnog američkog nogometa.


Specijalno za PlanetSport i ove sezone tri nova, originalna TV formata radit će Robert Knjaz.


Foto Davor Kovačević


Foto Davor Kovačević



Studio PlanetSporta



Na programima PlanetSport korisnici mogu uživati u ekskluzivnom sportskom sadržaju, a osobito u utakmicama UEFA Lige prvaka, najuzbudljivijem klupskom nogometnom natjecanju na svijetu, uz najsuvremeniju digitalnu tehnologiju i analize legendarnog dvojca Joška Jeličića i Stipe Pletikose.



Studio PlanetSporta najsuvremeniji je virtualni studio u regiji koji je prvi na tržištu uveo AR tehnologiju (tehnologija proširene stvarnosti) kako bi gledateljima omogućili najbolji mogući doživljaj praćenja vrhunskih nogometnih predstava.


Uz to, kombinira se realistična 3D tehnologija i najnaprednija virtualna TV grafika kako bi se prikazala najbolja moguća analitička rješenja u TV emisijama.


BBC First i HBO Premium paket


Svojim korisnicima A1 nudi i premium TV sadržaj poput programa BBC First koji uključuje vrhunsku dramsku produkciju BBC-ja. HBO Premium paket, osim tri HBO i dva Cinemax programa u HD kvaliteti nudi i popularne opcije HBO ON DEMAND i HBO GO. A1 TV nudi 120 kanala s vrhunskim sadržajem, od kojih se mnogi emitiraju u HD kvaliteti, a pristup tom sadržaju moguć je i prekoA1 Xplore TV usluge.