Maksimirski odjeci

NENAD BJELICA: Jako sam zadovoljan, vjerujem u prolaz u Lisabonu

Hina

Nenad Bjelica/Foto D. LOVROVIĆ

Nenad Bjelica/Foto D. LOVROVIĆ



ZAGREB Odigrali smo sjajnu utakmicu protiv jedne vrhunske momčadi koju smo mi svojom izvedbom načinili da izgleda ovako kako je izgledala večeras i sada vjerujem u naš prolaz, kazao je nakon pobjede nad Benficom (1:0) u osmini finala u Zagrebu trener Dinama Nenad Bjelica.


– Jako sam zadovoljan izvedbom svojih igrača. Možda je rezultat mogao biti veći s obzirom na naše šanse, ali ovo će nas održati budnim u Lisabon. Jučer sam rekao da vjerujem u pobjedu, a danas kažem da vjerujem u prolaz. Pogotovu, ako budemo igrali ovako dobru obranu kao večeras. Šteta što nije bilo koncentracije u završnici, ali nije mi žao ničega – kazao je Bjelica, koji zbog UEFA-ine kazne nije bio na klupi, a umjesto njega momčad je vodio 43-godišnji Austrijanac Rene Poms s kojim Osječanin surađuje već godinama.


– Nisam bio nervozan jer vjerujem svojim asistentima na klupi. Mi smo jedan uigrani tim, sve smo dogovorili puno prije tako da komunikacija nije bila ni potrebna. Ovakva utakmica se priprema sedam dana, a ne sat prije početka.