Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1n
Sutra: 4° 4° 1n
22. siječnja 2020.
Ispis članka: LEONARD ŽUTA: Brzo smo se dogovorili, sretan sam što odlazim u Tursku - Novi List

NoviList.hr

LEONARD ŽUTA: Brzo smo se dogovorili, sretan sam što odlazim u Tursku

Pozdrav iz Antalije

8. siječanj 2019 17:16

Napisao: Portal Novilist.hr

 Igrao sam prije dvije godine s Rijekom protiv Basaksehira u Europskoj ligi i uvjerio se u kvalitetu turskog klupskog nogometa. Riječ je o ligi s modernim stadionima i vrhunskim navijačima - rekao je Žuta

Leonard Žuta i Seçkin Özdila

RIJEKA Na službenim stranicama Konyaspora osvanula je prigodna fotografija Leonarda Žute i klupskog menadžera Seçkin Özdila, odnosno potvrda transfera braniča Rijeke u redove osmoplasirane momčadi turskog prvenstva. Žuta je potpisao ugovor do ljeta 2021. godine, a 26-godišnji Makedonac rođen u Švedskoj izjavio kako je brzo pronašao zajednički jezik sa svojim novim klubom.

- U roku od dva, tri dana nakon početka pregovora postigli smo dogovor o svim pitanjima. Sretan sam što sam ovdje. Nadam se da ću se brzo prilagoditi, a sigurno da će biti lakše budući da je u klubu Adis Jahović kojega poznajem od ranije.  Nadam se da ću se što brže uigrati i pomoći ekipi. Došao sam u kvalitetnu ligu. Igrao sam prije dvije godine s Rijekom protiv Basaksehira u Europskoj ligi i uvjerio se u kvalitetu turskog klupskog nogometa. Riječ je o ligi s modernim stadionima i vrhunskim navijačima. I to je jedan od razloga zašto sam se odlučio na dolazak u Tursku - poručio je Žuta iz Antalije gdje se nalazi na pripremama sa svojom novom momčadi.