Revijalna utakmica

Infatino, Putin i nogometne zvijezde se zabavljale na Crvenom trgu

Hina

Foto Reuters

Foto Reuters

Putin i Infantino su izveli početni udarac na utakmici između mladih ruskih nogometaša i momčadi sastavljene od svjetskih zvijezda



Ruski predsjednik Vladimir Putin, predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Gianni Infantino i brojne zvijezde među kojima je bio i Brazilac Ronaldo sudjelovali su u revijalnoj utakmici na moskovskom Crvenom trgu.


Putin i Infantino su izveli početni udarac na utakmici između mladih ruskih nogometaša i momčadi sastavljene od svjetskih zvijezda. 


Za zvijezde su igrali Španjolac Iker Casillas, Nijemac Lothar Matthaus, Brazilac Ronaldo, Španjolac Carles Puyol, te ruske legende Aleksej Smertin i Dmitrj Buljkin.




“Ovaj trg je srce Rusije i srce svjetskog nogometa,” kazao je predsjednik FIFA-e, dodavši: “Cijeli svijet gleda i vidi Rusiju i kakvu fantastičnu zabavu i slavlje imamo ovdje. Svakodnevno gledamo nevjerojatno slavlje, uz velike utakmice i savršenu organizaciju u gostoljubivoj zemlji. Dok šetate po gradovima možete vidjeti muškarce, žene, dječake i djevojčice u dresovima različitih zemalja koji slave zajedno. To je nogomet,” poručio je predsjednik FIFA-e.