Veliki povratak

IMA JOŠ ULJA U SVIĆI: Anas Sharbini na prvom treningu nogometaša Grobničana

Denis Frančišković

Anas Sharbini odazvao se pripremama četvrtoligaša Grobničana/S. JEŽINA

Anas Sharbini odazvao se pripremama četvrtoligaša Grobničana/S. JEŽINA

O dolasku Anasa ne treba trošiti riječi. Puno će značiti za sve nas, posebno za mlade igrače. Neki će moći od njega puno naučiti. Puno to znači i za naš klub, svi smo prezadovoljni. A i meni kao treneru čast je trenirati i voditi takvog jednog igrača – ističe trener Gruevski



MAVRINCI Prva zvijezda prijelaznog roka Anas Sharbini na prvom treningu, kapetan Marko Miculinić dobro raspoložen u kopačkama Ivana Rakitića sa SP-a u Rusiji, dobra vibra kraj terena na čelu s klupskim čelnicima Igorom Čargonjom i Dorisom Miculinićem… A na travnjaku još bolje raspoloženje među igračima i stručnim stožerom na čelu s Dušanom Gruevskim i Damirom Demom. Bila je to slika prvog okupljanja nogometaša četvrtoligaša Grobničana pred novo, izazovno prvenstvo.


U fokusu je svakako dolazak Sharbinija mlađeg u redove crvenih, koji će se sudeći po prvom treningu odlično slagati s Draženom Pilčićem, prvim topnikom lige. Kapetan Miculinić ponosno je pozirao s originalnim suvenirom, Rakitićevim kopačkama iz utakmice Hrvatska – Danska, onim istim koje su pogodile prolaz u četvrtfinale, dok su Sharbini i Pilčić već razmijenjivali duple paseve. Na njihov pogon trebao bi juriti ove sezone Grobničan kroz dosta jače prvenstvo. U polusezoni bez Siniša Linića koji je došao pozdraviti igrače, ali nije trenirao zbog nedavne dosta teške operacije gornjeg dijela zgloba.


– O dolasku Anasa ne treba trošiti riječi. Puno će značiti za sve nas, posebno za mlade igrače. Neki će moći od njega puno naučiti. Puno to znači i za naš klub, svi smo prezadovoljni. A i meni kao treneru čast je trenirati i voditi takvog jednog igrača – ističe trener Gruevski dodajući: – Linić je u fazi oporavka, nećemo žuriti. Nedostaje Golić, a Conjar će nam se priključiti. Liga će biti jača, a mi uvijek težimo biti u vrhu.


Anas Sharbini/S. JEŽINA


Anas Sharbini/S. JEŽINA