Presica uoči Intera

IGOR BIŠĆAN: Žao mi je što sam razlog nesuglasica navijača i kluba, ali nazad se više ne može

Portal Novilist.hr

Žao mi je što je situacija takva kakva je što sam ja razlog što je došlo do nesuglasica na relaciji navijača i kluba. Što je tu je, nazad se više ne može. Koncentrirat ću se na igrače. To je jedino ispravno i jedino tako mogu doprinjeti da ostvarimo što bolje rezultate, a ne mogu predvidjeti da li će ti rezultati nešto promjeniti - rekao je novi trener Rijeke



RIJEKA Uoči gostovanja nogometaša Rijeke u Zaprešiću ovoga petka od 18 sati pred novinare su izašli trener Igor Bišćan i kapetan momčadi Simon Sluga.


– Nadam se i vjerujem da će momčad biti dovoljno odvažna i odlučna da prekine ovaj negativan niz rezultata. Vjerujem da smo svjesni situacije, da nam utakmica koja dolazi može poslužiti da se počnemo dizati i krenuti prema gore. U ovo kratko vrijeme koliko sam tu uvjerio sam se da je kvaliteta tu, ali trebaju se neke stvari presložiti, treba nam samopouzdanja. Ova utakmica je idealna za to – rekao je novi trener Riječana u uvodu i osvrnuo se na psihičko i fizičko stanje koje je zatekao u momčadi. 


– Utakmice će biti najbolji pokazatelj, ali na treninzima dečki izgledaju jako dobro. Nemamo niti jednog igrača koji je van treninga, svi su zdravi i konkuriraju za momčad. Neki nisu u optimalnoj formi jer su bili ozlijeđeni i tu se može napraviti pomak. Iskoristili smo vrijeme da se bolje upoznamo i spremimo za ono što se čeka u Zaprešiću i u prvenstvu. Kvaliteta nije dovoljna za izaći iz ovakve krize, moraš se vratiti osnovama, a osnove su odgovornost, disciplina i naporan rad kako na treningu tako i na utakmicama. Vjerujem da ćemo već od utakmice u Zaprešiću krenuti uzlaznom putanjom – nastavio je Bišćan i suočio se s aktualnim pitanjem: Kako komentira činjenicu da Armada ne prihvaća njegovu ispriku?




– Žao mi je što je situacija takva kakva je što sam ja razlog što je došlo do nesuglasica na relaciji navijača i kluba. Što je tu je, nazad se više ne može. Koncentrirat ću se na igrače. To je jedino ispravno i jedino tako mogu doprinjeti da ostvarimo što bolje rezultate, a ne mogu predvidjeti da li će ti rezultati nešto promjeniti – rekao je između ostaloga Bišćan.