Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 4
Sutra: 11° 11° 4
7. prosinca 2019.
Ispis članka: I Messi i Ronaldo žele na nedjeljni finale Copa Libertadoresa - Novi List

NoviList.hr

I Messi i Ronaldo žele na nedjeljni finale Copa Libertadoresa

River vs. Boca

6. prosinac 2018 16:34

Napisao: HINA

Navijači Boce Juniorsa/Foto REUTERS

MADRID Španjolska policija priopćila je da je deportirala ranije kažnjavanog argentinskog huligana te dodala da će uslijediti i dodatne deportacije uoči nedjeljnog uzvrata finala Copa Libertadores između argentinskih velikana River Platea i Boce Juniors, koje se igra na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu. 

Policija je objavila da je osvjedočeni huligan i član najzloglasnije navijačke skupine Boce uočen u madridskoj zračnoj luci te odmah deportiran jer je označen kao sigurnosna opasnost.

Španjolci su angažirali više od 2500 policajaca, no možda će trebati i dodatne snage jer ulaznicu za dvoboj na Bernabeu kupuju Argentinci širom svijeta, pa se na stadionu očekuje po 25 tisuća pristalica i Boce i Rivera. Zanimanje za susret Rivera i Boce je ogromno, pa su tako ulaznicu za utakmicu zatražili i Leo Messi i Cristiano Ronaldo. Messi se za kartu obratio Argentinskom nogometnom savezu, a Ronaldo svom bivšem klubu Real Madridu.

Prva utakmica »Superclasica« na stadionu Boce završio je 2:2, a uzvratni ogled na Riverovu Monumentalu trebao se igrati 24. studenoga, ali je otkazan zbog kamenovanja autobusa s igračima Boce.