Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Ispis članka: Delio Rossi opet otišao iz Palerma - Novi List

NoviList.hr

Delio Rossi opet otišao iz Palerma

Sa Sicilije u Liguriju

1. lipanj 2011 17:42

Napisao: Portal Novilist.hr

Iskusni strateg klupu sicilijanskog kluba ove godine već je jednom napustio. Sljedeće odredište mu je navodno Genoa

Delio Rossi već ima novu ponudu foto: REUTERS

RIM - Iskusni 50-godišnji strateg Delio Rossi još jednom je otišao s klupe talijanskog prvoligaša Palerma, ovaj put čini se zauvijek.
Rossiju je, podsjetimo, kontroverzni predsjednik kluba Maurizio Zamparini u veljači uručio otkaz, nakon katastrofalnog 0:7 domaćeg posrtanja od Udinesea na Renzo Barbera stadionu, da bi ga vratio na posao samo pet tjedana kasnije.
 - Predsjednik kluba i trener sastali su se kako bi raspravljali o stanju u momčadi i situaciji u Palermu, a došli su do zajedničkog zaključka kako daljnja suradnja više nije moguća, navodi se u priopćenju klupske uprave izdanom u srijedu poslijepodne.
Dobro upućeni izvori ističu kako je odluka o napuštanju klupe Palerma najvjerojatnije uvjetovana interesom Genoe za angažiranjem Rossija, što on sam nije negirao. Kroničari Serie A kao najizglednijeg Rossijevog nasljednika na klupi Palerma vide Stefana Piolija, dosadašnjeg šefa struke Chieva iz Verone.
Rossi je s Palermom, inače, osigurao nastup u Europskoj ligi, zahvaljujući nastupu u finalu talijanskog Kupa, gdje su s 3:1 izgubili od milanskog Intera.
 - Stefano Pioli je jedna od izglednijih opcija za našu klupu, a ime novog trenera bit će poznato u roku od 24 sata, potvrdio je novinarima predsjednik Palerma.