Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. studenoga 2019.
Ispis članka: Ante Rebić i Andrej Kramarić otpadaju za Portugal i Španjolsku - Novi List

NoviList.hr

Ante Rebić i Andrej Kramarić otpadaju za Portugal i Španjolsku

Akcija Pirineji

1. rujan 2018 09:27

Napisao: Marko Cvijanović

Liječnička služba i stručni stožer pratit će dalje stanje Dejana Lovrena koji neće konkurirati za prijateljsku utakmicu s Portugalom

Andrej Kramarić i Zlatko Dalić/R. BRMALJ

RIJEKA Ante Rebić i Andrej Kramarić neće konkurirati za utakmice hrvatske reprezentacije protiv Portugala i Španjolske zbog ozljeda, a nastavit će se pratiti zdravstveno stanje Dejana Lovrena. Izbornik Zlatko Dalić bio je u kontaktu s Rebićem i Kramarićem, kao i liječnička služba hrvatske reprezentacije s liječnicima Eintrachta odnosno Hoffenheima. Trenutno stanje njihovih ozljeda je takvo da neće moći konkurirati za prijateljsku utakmicu protiv Portugala (6. rujna) i utakmicu Lige nacija protiv Španjolske (11. rujna) te se stoga neće priključiti reprezentaciji na okupljanju idućega ponedjeljka u portugalskom Faru.

Podsjećamo, izbornik Dalić već je ovoga tjedna uputio dodatni poziv napadaču Valladolida, Duji Čopu.

Liječnička služba i stručni stožer pratit će dalje stanje Dejana Lovrena koji neće konkurirati za prijateljsku utakmicu s Portugalom. U dogovoru s izbornikom, Ivan Rakitić propustit će ogled s Portugalom te će se reprezentaciji priključiti za natjecateljski dvoboj sa Španjolskom na kojem bi dokapetan reprezentacije mogao upisati svoj 100. nastup za Hrvatsku.