Pulski finale

Ulaznice za finale Kupa prvo će se prodavati pretplatnicima i članovima HNK Rijeke

Portal Novilist.hr

Armada tjiekom posljednjeg gostovanja na Aldo Drosini/Foto PIXSELL

Armada tjiekom posljednjeg gostovanja na Aldo Drosini/Foto PIXSELL

Prodaja počinje 14. svibnja. Rijeka je dobila 1536 ulaznica za jug i 200 ulaznica za zapadnu tribinu stadiona Aldo Drosina



RIJEKA Na službenim internet stranicama riječkoga nogometnog prvoligaša stoji obavijest za sve one navijače koji namjeravaju 22. svibnja potegnuti u Pulu na finale Kupa:


“Hrvatski nogometni klub Rijeka obavještava sve navijače da će prodaja ulaznica za finale Kupa Hrvatske početi u utorak 14. svibnja.


Finale kupa između Rijeke i Dinama odigrat će se 22. svibnja na stadionu Aldo Drosina u Puli (18 sati).




Blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka radit će od 15 do 21 sat. U prodaji će biti 1536 ulaznica za južnu tribinu po cijeni od 80 kuna i 200 ulaznica za zapadnu tribinu po cijeni od 150 kuna.


Ulaznice će u prvom periodu moći kupiti isključivo navijači koji su ujedno i članovi i pretplatnici HNK Rijeka. Pri kupnji ulaznica obavezno je imati osobni dokument s fotografijom.


Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz obavezu da predoči sve potrebne dokumente (osobni dokument, članska iskaznica, pretplata) osoba za koje kupuje ulaznice.


Period zaštićene prodaje za pretplatnike i članove traje do subote 18. svibnja, te će preostale ulaznice krenuti u slobodnu prodaju u nedjelju 19. svibnja.


Prodaje ulaznica na dan utakmice neće biti”, stoji na stranicama HNK Rijeke.