Ivan Lepinjica

Tottehnam? Pokušavam se što manje obazirati i zamarati s tim stvarima

Denis Frančišković

Ivan Lepinjica/Foto Arhiva NL

Ivan Lepinjica/Foto Arhiva NL

Ne postoji nikakav pritisak, pokušavam se na te stvari što manje obazirati. Pokušavam što više pažnje posvećivati svojoj igri i ne zamaram se puno s tim - zaključuje staloženi Lepinjica.



RIJEKA Ivan Lepinjica, dragulj kluba s Rujevice, u Koprivnici će danas biti predvodnik mladog riječkog vala.


– Idemo u Koprivnicu opušteni i rasterećeni, nemamo neki poseban pritisak što se tiče bodova. Ali to ne znači da nećemo dati svoj maksimum i pokušati ovu sezonu zatvoriti pobjedom – ističe Lepinjica dodajući kako je u najnovijem velikom uspjeha ključnu ulogu odigrala vjera cijele momčadi, ali i velik impuls s tribina. Riječani su na Drosini igrali praktički u domaćinskom ambijentu, momčad i tribine dodatno su se sljubile u najboljem mogućem trenutku. Navijači su uistinu bili pravi, osjetili su da moraju pomoći i pogurati momčad više nego ikad.


– Svi smo mi vjerovali, a najbitnije je da su navijači stajali iza nas. Trener i stručni stožer su vjerovali u nas, a i mi sami u tu pobjedu. A i taktički smo odigrali jednu jako dobru utakmicu – dodaje Lepinjica kojeg u posljednje vrijeme prate brojni menadžeri.




U Puli su među njima bili i izaslanici Tottenhama.


– Ne postoji nikakav pritisak, pokušavam se na te stvari što manje obazirati. Pokušavam što više pažnje posvećivati svojoj igri i ne zamaram se puno s tim – zaključuje staloženi Lepinjica.