Gužvovito na Rujevici

SRĐAN GRAHOVAC Rijeka predstavila novo pojačanje i zaoštrila konkurenciju u veznom redu

P. N.

Srđan Grahovac / Foto: NK Rijeka

Srđan Grahovac / Foto: NK Rijeka

Prije svega želim biti zdrav, a sve ostalo će doći kvalitetnim radom, kako moje dobre igre, tako i rezultati cijele ekipe, rekao je Grahovac



Srđan Grahovac novi je igrač Rijeke. Dojučerašnji nogometaš Astane stigao je na posudbu do kraja kalendarske godine uz mogućnost otkupa, objavljeno je na službenim stranicama kluba.


“O Rijeci znam dosta, pratim Rijeku već pet, šest godina. Znam da se radi o organiziranom klubu i kada se pojavila priča za moj dolazak bio sam za tu opciju. Klubovi su se uspjeli dogovoriti i drago mi je da sam tu, rekao je Srđan Grahovac koji je u redove Rijeke stigao iz Astane.


– Prije svega želim biti zdrav, a sve ostalo će doći kvalitetnim radom, kako moje dobre igre, tako i rezultati cijele ekipe. Znam dosta o hrvatskoj ligi. Gdje god sam igrao imao sam putem televizije priliku pratiti sve hrvatske televizijske kanale, tako da sam dosta upoznat. Skoro kao da sam bio ovdje, rekao je Grahovac, vezni igrač, koji je ostavio dubok trag u bečkom Rapidu i Astani s kojom je ove sezone izborio i prolazak u šesnaestinu finala Europske lige.




Ujedno, Grahovac je u Astani igrao s Marinom Tomasovom.


– U Astani je bilo nekoliko igrača s područja Balkana, Tomasov, Jerić, Despotović… Bili smo kao obitelj, stalno smo se družili, zaključio je Srđan Grahovac na službenim stranicama kluba.