Pravo pojačanje

Rijeka u Maksimiru izgubila utakmicu, ali je dobila – Bušnju: ‘Trema je nestala čim sam istrčao na teren’

Denis Frančišković

Foto Marko Lukunić / PIXSELL

Foto Marko Lukunić / PIXSELL



Rijeka je u Zagrebu izgubila utakmicu, ali je i dobila Denisa Bušnju koji je za svoju izvedbu na stadionu Maksimir zaradio puno lijepih komentara. Uostalom, njegovo proigravanje kod gola za vodstvo gostiju bilo je sasvim dovoljno za pozitivnu ocjenu. Lopta je tom prilikom probušila obranu suparnika i savršeno otišla u dubinu na lijevom krilu, a školsko ubacivanje Petra Mamića i egzekucija Jakova Puljića bili su dostatni za šokiranje Dinama.


– Svi smo se borili i dali sve od sebe, ali nije bilo sreće. Što se mene tiče, pružio sam svoj maksimum. Prije početka utakmice sam imao malu tremu, no sve je nestalo kada smo istrčali na teren. To mi je dio posla, zbog ovakvih utakmica od malih nogu treniram nogomet – objašnjava Bušnja koji je debitirao u dresu Rijeke krajem rujna prošle godine, na Kup utakmici u Križevcima.


Opet, jasno je da postoji velika razlika između dvoboja s niželigašem i gostovanja kod kluba koji ima realne šanse za plasman u četvrtfinale Europske lige.




– Nije baš jednostavno igrati s ovakvim Dinamom u Zagrebu. To je jako dobra momčad koja se potvrdila i u Europi, ali mislim da smo i mi tu negdje. Nismo tako daleko od njih – dodaje Bušnja.