Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
20. veljače 2020.
Ispis članka: 'Ovo nije rastanak kakvog zaslužuje': Većina glasača u našoj anketi želi da Kek ostane na klupi "Rijeke" - Novi List

NoviList.hr

'Ovo nije rastanak kakvog zaslužuje': Većina glasača u našoj anketi želi da Kek ostane na klupi "Rijeke"

Vox populi

7. listopad 2018 07:33

Napisao: D. K.

Foto Vedran Karuza

Većina navijača "Rijeke" željela bi da Matjaž Kek i dalje ostane na klupi prvoligaša s Rujevice. Proizlazi to iz ankete Novog lista u kojoj je od sinoć do jutros u 7 ujutro glasovalo 12.400 čitatelja.

Čak 78 posto onih koji su sudjelovali u anketi smatra da Kek treba ostati i ne smatra ga odgovornim za rezultatsku krizu. Da trener treba otići drži 17 posto onih koji su dali svoj glas, dok "ne zna" - pet posto.

Armada je svoj stav iskazala još jučer odmah nakon utakmice kad je na parkingu ispred stadiona u Velikoj Gorici okružila Keka i nagovarala ga da ostane. Potom se za naš list oglasio i predsjednik KN Armada Dejan Božić, koji je poručio da najvjerniji navijači odgovornima smatraju - igrače.

Prenosimo i neke od vaših komentara, koje ste ostavili u komentarima na Facebook stranici Novog lista.

- Čovjek je dao sve za Rijeku, ostavio je dušu i srce na terenu,a igrači mu vraćaju na ovaj način. Sramota za jednu veliku Rijeku. Veliki gubitak.

- Nisu nikako smjeli prihvatiti Kekovu ostavku, nećemo naći boljeg trenera.

- Kek neka ostane, Miško neka ode. Neka proda nekome tko bi ulagao i dizao klub...

- Neukusno i krajnje neprimjereno je sad prozivati predsjednika kluba a i Srećka Juričića. Da nije bilo gosp. Miškovića koji je prvo zainteresirao Social Sport i gosp. Volpija da uloze u posrnuli klub ne bismo ni upoznali gosp. Keka, slavili naslov prvaka, a klub bi nam i dalje trenirao po Šmriki, Krasici itd. Gosp Kek ostaje zlatnim slovima upisan u povijest kluba kao najtrofejniji trener i velika mu hvala na svemu! Gosp Mišković je naš najtrofejniji predsjednik i naše gore list i definitivno najzaslužniji za sve sto se dogodilo i sto Rijeka ima danas i sigurno ce naci nacina da dostojno zamjeni gosp. Keka. Da ce to biti tesko , to je sigurno ali ne i nemoguce! Sad klubu treba podrska jer ipak je klub iznad svega i svih. Sad se pokazimo navijacima kluba kao sto se je pokazao gosp. Kek i svojim postupkom otvorio vrata novim snagama.

- Sudačka mafija mu je presudila, osudila ga i sad likuju.  Zna se tko mora uzeti prvenstvo. Mafija je izvršila svoj zadatak.

- Nitko nije nezamjenjiv.

- Umjesto da oni daju ostavku i kazne bezlične igrače, prihvatili su ostavku jedine pozitivne osobe.

- Sretno gospodine Kek i hvala na svemu. Klub je iznad svakog pojedinca i mora ići dalje.

- Vratite Keka, vratite Kantridu.

- Umjesto Matjaža ostavke trebaju dati Mišković, Juričić i Mance.

- Mišković mora reagirati brzo jer sve ove godine Kek je radio fantastično svoj posao ali imao je i materijal. Sada s ovim ostatkom ostataka je nemoguće bilo šta napraviti i Kek jednostavno ne želi daljnja blamiranja.  Čovjek zna posao i želi uspjeh, a Mišković mu nije dao novi materijal za rad.

- Kek treba ostati. Neki igrači nisu ni za Orijent. 

- Neka juniori igraju, oni će dati srce na terenu.

- Najbolje je rješenje novi trener koji će ukomponirati ovo što ima + domaći dečki. Pouzdano znam da Kek ne želi juniore.

- Ne dajte mu da ode, nikad više tako srčanog trenera nećemo imati.

- Bila bi sramota da Kek ode zbog raznih Puljića, Čanađija, Punčeca i takvih poluigrača koje su mu doveli. Ovo nije rastanak kakav zaslužuje.

- Evo suze mi idu, koliko je Kek voljen u Rijeci. Ne smije mu se dati da ode. Trebamo dobiti samo jednu ili dvije utakmice, i sve će krenuti bolje. Treba malo i sreće. Samo Rijeka.

- Ako je to njegova želja razumno da može otići.