Treneri nakon derbija

KEK NAKON PORAZA: ‘Veliko je razočaranje, dođe razdoblje kad se sve okrene protiv tebe’

Orlando Rivetti

Foto Silvano Ježina

Foto Silvano Ježina

Znali smo kako će Rijeka igrati. U prvom smo poluvemenu pokušavali parirati posjedom lopte. U nastavku nas je Rijeka stisnula, upadali smo u probleme. Letica je obranio kazneni udarac kao potvrda da smo na psihološkom planu bili pravi, rekao je njegov kolega Kopić



Trener Rijeke Matjaž Kek došao je na press konferenciju kao na – sahranu.


– Veliko je razočaranje, ali u sportu dolaze i takva razdoblja kada se sve okrene protiv tebe. Trenuci kada primamo golove ni iz čega, a na drugoj strani promašimo nekoliko stopostotnih prigoda. Čestitam Hajduku. Što se nas tiče, ovo sada treba izdržati!


Kako?




– Pitanje za sve nas u klubu!


Keku je teško pao prvi poraz u 19. susretu s Hajdukom. Nakon što je naglasio da su golovi primljeni ni iz čega, nije spominjao svog vratara, a promašene matne prigode.


Najbolja je svakako Gavranovićeva. Tuga se večeras na Rujevici mogla rezati nožem…


Željko Kopić zagrlio je sve Hajdukove zvijezde s riječkog neba…


– Velika pobjeda. Dobro smo se regenerirali, napravili sve da nam momčad bude mentalno jaka. Ovom smo pobjedom zaokružili ciklus od četiri utakmice.


Znali smo kako će Rijeka igrati. U prvom smo poluvemenu pokušavali parirati posjedom lopte. U nastavku nas je Rijeka stisnula, upadali smo u probleme. Letica je obranio kazneni udarac kao potvrda da smo na psihološkom planu bili pravi. Iskjučenje? Ja sam bio kriv. Mislio sam da je prekršaj, ispričavam se ako sam nekoga uvrijedio.