Propust iz Maksimira

DINAMO ZABORAVIO ČESTITATI: Kažu da nisu iskoristili prilike, ali – ne čestitaju Rijeci

P. N.

Ono što u ovoj objavi "bode oči", jeste da nema čestitki za pobjedničku momčad. Igrači Dinama nisu iskoristili svoje prilike pa su izgubili, a druga strana tom Dinamovom porazu ničim nije doprinijela, proizlazi iz ovakve poruke.



Dinamo je večeras na Rujevici zaradio prve ožiljke u ovoj sezoni, a klubu iz Maksimira to zasigurno nije lako palo. Na službenim stranicama zagrebačkog nogometnog kluba nisu krili da su nezadovoljni ishodom utakmice, ali imali su se čime pohvaliti.


– Igrači Dinama nažalost nisu iskoristili svoje prilike pa je tako Rijeka upisala 1:0 pobjedu na Rujevici. Ovo je prvi poraz naše momčad ove sezone u HT Prvoj ligi, ali Dinamo je i dalje uvjerljivo vodeća momčad s 36 bodova. U četvrtak se u Turskoj vraćamo na pobjedničke staze!, poručili su svojim navijačima putem službene Instagram stranice iz nogometnog kluba Dinamo.


Ono što u ovoj objavi “bode oči”, jeste da nema čestitki za pobjedničku momčad. Igrači Dinama nisu iskoristili svoje prilike pa su izgubili, a druga strana tom Dinamovom porazu ničim nije doprinijela, proizlazi iz ovakve poruke.




Čestitka Rijeci izostala je i na službenoj Facebook stranici kluba iz Maksimira: “Gotova je utakmica na Rujevici između Rijeke i Dinama. Nažalost Rijeka je uspjela nanijeti 1. ovosezonski ligaški poraz Dinamu golom Čolaka u 65. minuti nakon nesretnog uklizavanja Gojaka. Slijedi nam gostovanje 29.11 kod Fenerbahcea u Europskoj ligi, stoji u Dinamovoj objavi na Facebooku.



Od Dinamovih igrača na društvenim mrežama nije se svojim fanovima obratio gotovo nitko. Bilježimo tek poruku španjolskog legionara u Dinamu Danijela Olma.


– Prvi poraz u ligi. Trenutak za podići se, naučiti iz toga i nastaviti dalje… Glavu gore, objavio je Olmo. Na žalost, niti on se nije sjetio čestitati večerašnjim pobjednicima.