Trener Rijeke

BIŠĆAN NEZADOVOLJAN “Bod nije ono za što smo igrali. Fali nam nešto kad se lome utakmice”

Kristian Sirotich

Foto: V. KARUZA

Foto: V. KARUZA

Moguće da jednostavno nismo uspjeli u kontinuitetu biti na fizičkom nivou na kojem smo trebali biti, a nogometaši Hajduka su, kako se utakmica bližila kraju, počeli sve više i više riskirati, rekao je trener bijelih



– Ovo je lagano razočarenje – priznao je trener Rijeke pa nastavio s uobičajenom blic analizom utakmice.


– Mislim da smo imali dovoljno prigoda da postignemo taj drugi pogodak, koji bi vjerojatno prelomio utakmicu na našu stranu. Međutim, mi to nismo napravili, nekako smo nakon toga previše dopustili Hajduku da preuzme kontrolu igre, približili su se našem golu, nikako se u tom periodu igre nismo uspjeli odhrvati pritisku i postigli su nam pogodak.


Na kraju njima dovoljan za bod. Derbi je bio dobar, pun zbivanja, gledatelji na tribinama mogli su uživati.




Ne mogu puno toga zamjeriti svojim nogometašima, odigrali su ozbiljnu utakmicu, ali već se nekoliko puta u posljednje vrijeme ponovilo da nam nedostaje koncentracije, malo kvalitete u momentima kada se lomi utakmica da bismo je lakše uspjeli privesti kraju, a mi to ne uspijevamo.


I onda se moramo zadovoljiti bodom. A bod nije bio ono za što smo igrali i čemu smo se nadali – iskren je bio Igor Bišćan, igrači kojega su vidno pali u nastavku utakmice, što automatski za sobom povlači i pitanje jesu li Riječani spremni za kvalitetan ritam svih devedeset minuta.


– To pitanje uvijek se može postaviti. Moguće da jednostavno nismo uspjeli u kontinuitetu biti na fizičkom nivou na kojem smo trebali biti, a nogometaši Hajduka su, kako se utakmica bližila kraju, počeli sve više i više riskirati.