Operacija koljena

Pau Gasol zbog ozljede neće igrati na EP u Sloveniji

Hina

Prioritet mi je da se oporavim za iduću sezonu i da budem spreman, ako me se bude zvalo, za iduće izazove sa španjolskom reprezentacijom, svjetsko prvenstvo u Španjolskoj 2014., rekao je Gasol

Španjolski košarkaš, član Los Angles Lakersa, Pau Gasol objavio je da je ozlijeđen i da neće nastupiti na europskom prvenstvu koje se održava u Sloveniji od 4. do 22. rujna.Kako je na svojim internetskim stranicama objavio, Gasol je 9. svibnja imao manju operaciju koljena.

»Nakon što smo razmotrili vrijeme potrebno za oporavak, koji sam već započeo, uz potporu svoje medicinske ekipe, na žalost moram objaviti da neću nastupiti na sljedećem europskom prvenstvu u Sloveniji, iako sam se tome nadao«, objasnio je Gasol.


»Prioritet mi je da se oporavim za iduću sezonu i da budem spreman, ako me se bude zvalo, za iduće izazove sa španjolskom reprezentacijom, svjetsko prvenstvo u Španjolskoj 2014.«, dodao je.


Pau Gasol je drugi značajniji europski igrač koji je objavio da neće nastupiti na europskom prvenstvu u Sloveniji nakon Rusa Andreja Kirilenka.