Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. listopada 2019.
Ispis članka: Slijepi mladić pjesmom ponovno rasplakao žiri i odnio pobjedu u Supertalentu - Novi List

NoviList.hr

Slijepi mladić pjesmom ponovno rasplakao žiri i odnio pobjedu u Supertalentu

Slavio Denis Barta

17. prosinac 2018 00:31

Napisao: P. N.

Foto Nova TV

Sarajlija Denis Barta pobjednik je šeste sezone Supertalenta. Nastup ovog slijepog mladića doslovno je u finalu oborio žiri i publiku, te zaradio najveći broj glasova gledatelja.

Do posljednjeg trenutka na pozornici Supertalenta bilo je neizvjesno, a tu neizvjesnost s pobjednicima dijelili su Siniša Matijević te Plesni klub Dance Queen kao drugo i trećeplasirani kandidati šeste sezone hit showa.

U finalu je Barta nastupio s pjesmom 'Vratio sam se živote' te još jedanput rasplakao žiri i publiku u studiju.

„Denis je na ovoj pozornici apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On definitivno nije supertalent u pjevanju, u prezentaciji, sviranju – Denis ovdje dolazi i prvo pobuđuje u nama tugu – dirne nas, takne nas da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla do osjećaja sreće i zahvalnosti. Sreće - jer mi je dao priliku da razmislim koja je moja svrha i zapravo otvorio meni osobno oči da je Denisov supertalent volja i želja da nama svima skupa očita jednu lekciju koje stvari jesu bitne“ objasnila je Martina, a Maja se nadovezala: „Ono što je Martina rekla, jednostavno kad gledaš Denisa sretan si i zahvalan si – stalno je navala emocija. Kada ti netko tako dirne srce, onda to iziskuje zahvalu, divljenje i aplauz.“

Janko je zaključio kako Denisov dolazak obogaćuje njihove živote te ukazuje na to kakva život može biti sreća.

Osim titule pobjednika, Denis je zaradio i novčanu nagradu od 200 tisuća kuna.