Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
11. studenoga 2019.
Ispis članka: NAPOKON Nakon dvije godine tišine, Netlfix najavio novu sezonu popularne serije - Novi List

NoviList.hr

NAPOKON Nakon dvije godine tišine, Netlfix najavio novu sezonu popularne serije

The Crown

15. kolovoz 2019 07:45

Napisao: Portal Novilist.hr

Netflix je objavio i "teaser" u trajanju od dvadeset i jedne sekunde, a čini se da su odlično odabrali postavu.

FOTO/Instagram, thecrownnetflix

Nakon dvije godine tišine, Netflix je napokon objavio da se treća sezona priznate serije "The Crown" može očekivati u studenom ove godine, prenosi LADBible.

Oskarovku Oliviu Coleman ćemo u ulozi kraljice Elizabete moći gledati od 17. studenog.

Netflix je objavio i "teaser" u trajanju od dvadeset i jedne sekunde, a čini se da su odlično odabrali postavu. Claire Foye je bila fantastična mlada kraljica, a Coleman će za slijedeću fazu biti savršena.

Tobias Menzies će utjeloviti princa Phillipa, Helena Bonham Carter princezu Margaretu, Ben Daniels lorda Snowdona, a Josh O'Connor princa Charlesa. Gillian Anderon će biti Margaret Thatcher, a Emma Corrin princeza Diana.

Coleman je o trenutku kad je saznala za ulogu, za Radio Times izjavila: "Primila sam poziv agenta dok sam bila u autu, rekla mi je da sam pozvana na sastanak s režiserom Peterom Morganom.

"Mislim da sam tu negdje bila završila s gledanjem prve serije, u valjda tri večeri i zato sam bila užasno uzbuđena. Moja je agentica pokušala biti vrlo suptilna jer nije znala tko je samnom u autu, pa je rekla - 'ima veze s tijarom', na što sam ja odmah dodala - 'aha, to je 'The Crown'!"