Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
23. listopada 2019.
Ispis članka: Zigmanov faktor X: Veliki povratak pop ikone Cheryl Cole u kreaciji kostrenskog dizajnera - Novi List

NoviList.hr

Zigmanov faktor X: Veliki povratak pop ikone Cheryl Cole u kreaciji kostrenskog dizajnera

Juraj Zigman

19. studeni 2018 17:48

Napisao: P. N.

S nestrpljenjem iščekujemo Zigmanovu veliku samostalnu reviju, što će biti održana 10. prosinca u Guvernerovoj palači u Rijeci

Foto X Factor

Kostimi kostrenskog modnog dizajnera Jurja Zigmana postali su omiljeni glazbenicama diljem svijeta koje za svoje važne nastupe upravo odabiru njega. Zadnja u nizu glazbenih zvijezda koje su zablistale u kreaciji sa Zigmanovim potpisom je britanska je pop ikona Cheryl Cole koja je u nedjelju navečer za svoj povratnički nastup u showu »The X Factor UK« odabrala njegov dizajn i sve ostavila bez daha.

Nakon Bebe Rexhe, Nicki Minaj, Fergie i članice grupe Little Mix, Cheryl je još jedna potvrda svjetskog uspjeha našeg dizajnera koji nam i dalje sprema brojna iznenađenja i suradnje o kojim trenutno više ne smije otkrivati.

– Svaka nova vijest kad netko odabere moj dizajn u svijetu potvrda je mog rada i daje mi dodatni vjetar u leđa. Moja koncentracija sada je usmjerena ka velikoj samostalnoj reviji koja će 10. prosinca biti održana u Guvernerovoj palači u Rijeci koju s nestrpljenjem iščekujem jer bit će to nešto drugačije od mene, izjavio je Zigman.