Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
22. listopada 2019.
Ispis članka: Vrijedna pjevačica pjeva, snima, studira i na sve stiže posijati dobru vibru - Novi List

NoviList.hr

Vrijedna pjevačica pjeva, snima, studira i na sve stiže posijati dobru vibru

Franka Batelić

25. listopad 2018 14:01

Napisao: P. N.

Foto: Instagram

Čemu život nego da se zabavljamo, igramo i isprobavamo nove stvari? Baš zato obožavam setove i snimanja gdje u svakom momentu možeš preuzeti neku novu ulogu – napisala je suruga nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke, Franka Batelić na svom Instagramu uz fotografiju koja je nastala tijekom snimanja njene najnovije pjesme »Ti mi nosiš sreću« koja je jučer konačno i ugledala svjetlo dana na You Tubeu.

Pozitivan niz kojeg je pjevačica započela s hitom »Kao ti i ja« nastavlja se s novom pjesmom koja je nastajala tijekom ljeta. Franka je vrijedno snimala, putovala, vjenčala se i sve stizala. Ne treba zaboraviti da Franka osim glazbe ne zapostavlja ni svoj studij, a čini se sve joj ide niz ruku pa pjevačica ne skida osmjeha s lica.

Istrijanka koja ne posustaje, uz sebe je okupila i sjajnu ekipu na kojoj je na odličnoj vibri, pa ne nedostaje zabave ni tijekom snimanja, ali ni proslave nakon. Uz fotografiju s kompletnom ekipom nakon snimanja Franka je napisala:

– Euforija i moj genijalan crew nakon završetka snimanja još jednog spotaaaaa! koji je hint hint JOŠ maaaaaaalo pa VANI! Čovjek misli da je doživio svašta na snimanjima, ali ja sam ovoga puta nadmašila samu sebe i oprala par tura veša pred kamerama!!!!

Foto: instagram

jhgh

Na snimanje Franka je vodila i svog ljubimca

Foto: instagram

... a tko je tajnoviti muškarac s Frankom u autobusu, saznat će svi koji pogledaju spot 

Foto: instagram