Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. prosinca 2019.
Ispis članka: 'Tamo negdje je naš dom': Brojne holivudske zvijezde zbog požara napustile domove - Novi List

NoviList.hr

'Tamo negdje je naš dom': Brojne holivudske zvijezde zbog požara napustile domove

Vatra u Kaliforniji

13. studeni 2018 08:39

Napisao: P. N.

Foto: instagram

Požar koji je zahvatio područje Kalifornije odnio je brojnim obiteljima domove. Tužne slike osim u medijima šire se i po društvenim mrežama.

Požar koji je do sada odnio najmanje 42 života i evakuirao 250 tisuća ljudi, zahvatio je i kuće nekih poznatih holivudskih glumaca.

Neki od njih nažalost izgubili su svoje domove, ali su sretni što su izvukli živu glavu. Jedan od njih je glumac Gerard Butler.

Djevojka pjevača Robina Thickea, April Love Geary na svome je Instagramu podijelila fotografiju gdje se gusti crni dim uzdiže prema nebu uz komentar: »Tamo negdje se nalazi naš dom. Ipak, zahvalni smo što smo se izvukli i što smo na sigurnom. Molimo za sve u Maliubuu. Naši domovi su u vatri«.

Foto: instagram

Glumica Tori Spelling, te pjevačica Lady Gaga i reality zvijezda Jessica Simpson također su morale napustiti svoje domove.

Jessica je na svom Instagramu napisala:

- Evakuirani smo prije 48 sati i trebamo anđele da okruže naš dom. Hvala našim hrabrim vatrogascima koji štite naše kuće.

Glumac Rob Lowe je objavio fotografiju gdje njegovi sinovi i nećaci pomažu vatrogascima u zbrinjavanju ljudi i pomaganju.

Foto: instagram

jajik

I njegov kolega Orlando Bloom podijelio je zastrašujuću fotografiju požara u svojoj ulici, a zvijezde reality showa Khloe Kardashian i njezina majka Kris Jenner također su u kratkom videu komentirale na svom Instagramu u znak podrške.

Foto: instagram

Foto: instagram

Manekenke Gigi i Bella Hadid zabrinute su za svoj dom u kojem su odrasle, a gdje sad živi njihova majka.

Gigi je puna suosjećanja napisala kako joj je žao svih, kao i srednje škole »Malibu High« koju su pohađale ona i sestra:
- Jako mi je žao svakoga tko je imao gubitak u ovom požaru. Srce mi je slomljeno zbog naše dragocjene Malibu High.

fh