Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
6. prosinca 2019.
Ispis članka: Svi u stilu šezdesetih Pogledajte boemsko vjenčanje zvijezde "Kuća od karata" - Novi List

NoviList.hr

Svi u stilu šezdesetih Pogledajte boemsko vjenčanje zvijezde "Kuća od karata"

Treća sreća

14. kolovoz 2018 13:31

Napisao: P. N.

Vjenčanje je održano u gradiću La Roche-sur-le-Buis, na jugoistoku Francuske, a prisutni su bili samo članovi obitelji i bliski prijatelji Robin Wright i Clementa Giraudeta

Foto Reuters

Bivša supruga Seana Penna i zvijezda serije »Kuća od karata«, Robin Wright proteklog se vikenda na intimnoj ceremoniji udala za  Clementa Giraudeta, glavnog i odgovornog za odnose s javnošću u modnoj kući Saint Laurent.

Vjenčanje je održano u gradiću La Roche-sur-le-Buis, na jugoistoku Francuske, a prisutni su bili samo članovi obitelji i bliski prijatelji.

I sve bi možda još uvijek bilo u tajnosti da Dylan Penn, kći koju je Robin dobila u braku sa Seanom Pennom, nije na instagramu objavila kratak video na kojem se vidi opuštena atmosfera i modni izričaj posve netipičan za vjenčanja poznatih i bogatih.

Uzvanici su svi bili odjeveni u stilu 60-ih, a zabavljali su ih glazbenici oko kojih su plesali. I vjenčanica 52-godišnje glumice bila je u boemskom stilu, a na glavi je navodno imala cvjetni vjenčić. Obožavatelji ove glumice sjetit će se da je slično bila odjevena na filmskom vjenčanju kada se u »Forrestu Gumpu« »udala« za Toma Hanksa.

Za glumicu je ovo treći brak. Podsjetimo se da je prije 14-godišnjeg burnog braka sa Seanom Pennom, dvije godine bila udana za Danea Witherspoona.