Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
28. siječnja 2020.
Ispis članka: Robin Wright ljubi mlađeg i u pedesetima izgleda bolje nego kad je imala 25 - Novi List

NoviList.hr

Robin Wright ljubi mlađeg i u pedesetima izgleda bolje nego kad je imala 25

Obožavatelji oduševljeni

24. srpanj 2018 07:50

Napisao: P. N.

Foto: Instagram

Zvijezda hit serije »Kuća od karata« Robin Wright izgleda bolje nego ikad! Popularna glumica trenutno je sa svojim četrnaest godina mlađim dečkom Clementom Giraudetom na ljetovanju na talijanskom otoku Capri.

Sjajna forma glumice najbolje je opisana komentarem jedne obožavateljice koja kaže kako glumica izgleda bolje u pedesetima nego li kad je imala 25 godina.

U šaljivom tonu obožavateljica nadalje kometira kako je za to možda zaslužan razvod. Naime, glumica je bila već dva puta u braku, a sad je slobodna i ima mladog ljubavnika koji joj donosi dobre vibracije.

Robin je bila udata za Dana Witherspoona od 1986. do 1988. godine, a od 1996. do 2010. godine bila je u braku s kolegom glumcem Seanom Pennom, s kojim ima sina Hoppera (25) i kćerku Dylan (27). Nakon razvoda sa Seanom bila je zaručena sa zvijezdom 'X-Mena', Benom Fosterom, s kojim se razišla 2015. godine.

Mediji su prije nekoliko mjeseci nagađali kako se glumica u tajnosti udala za svog mladog zaručnika, ali čini se kako je sve ostalo na govorkanjima.

ww