Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. listopada 2019.
Ispis članka: Razbješnjela Meghan Markle: Neću pasti na krokodilske suze svog oca - Novi List

NoviList.hr

Razbješnjela Meghan Markle: Neću pasti na krokodilske suze svog oca

Nema kraja drami

10. kolovoz 2018 17:24

Napisao: P. N.

Vojvotkinja od Sussexa opisala je oca kao narcisa i izjavila kako joj je dosta njegovih emocionalnih ucjena

Reuters

Drama u obitelji Markle ne prestaje ni nakon vjenčanja s princem Harryjem. Njezin otac Thomas Markle ne prestaje otkrivati medijima privatne detalje iz Meghaninog života.

Ljutita reakcija vojvotkinje od Sussexa došla je nakon što je njezin otac dao intervju u kojem je izjavio da se osjeća odbačeno od strane svoje kćeri, koja je nedavno napunila 37 godina, te da nisu razgovarali otkako se udala.

Bliski Meghanin prijatelj izjavio je za Daily Mail kako je vojvotkinji dosta očevih emocionalnih ucjena i pokušaja manipulacije te da neće pasti na njegove krokodilske suze.

Meghan je, navodno, oca opisala kao narcisa te izjavila kako joj je jedina rođendanska želja da joj se otac prestane sramotiti u medijima i ukopavati se izjavama da bi sve bilo lakše da je mrtav.

Podsjetimo, Meghan navodno nije razgovarala s ocem posljednja tri mjeseca. Izvor blizak vojvotkinji otkrio je kako ona ne planira susret s ocem u skorijoj budućnosti jer je povrijeđena i ne vjeruje kako će njihov razgovor ostati tajan, objavio je britanski The Sun.