Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
6. prosinca 2019.
Ispis članka: Njezino savršeno tijelo jednako je uzbudljivo kakav god duboki dekolte tog dana pokazivala - Novi List

NoviList.hr

Njezino savršeno tijelo jednako je uzbudljivo kakav god duboki dekolte tog dana pokazivala

Priyanka Chopra

15. lipanj 2019 13:29

Napisao: P. N.

Foto Screenshot Instagram

Indijska glumica Priyanka Chopra svoju je ljepotu nedavno podijelila s čitateljima InStylea a njezin je 11 godina mlađi suprug pjevač Nicka Jonas gotovo izgorio od sreće.

Njenu fotografiju na društvenim mrežama pjevač je ponosno zakitio srčekima i vatricama. Par koji se pred godinu dana vjenčao sjaji od ljubavnog zanosa, a lijepa glumica uživa u svojoj sreći kako u poslu tako i u privatnom životu.

Glumica koja se je slikala s dubokim dekolteom na leđima otkrila je da je njena omiljena modna kombinacija tradicionalni sari koji prema njenom mišljenju utjelovljuje eleganciju, ženstvenost i moć, te kako je jako ponosna što nosi sari.

ztw

Ono što se mora priznati raskošnoj ljepoti glumice pristaju sve modne kombinacije, a njezino savršeno tijelo jednko je uzbudljivo i u dizajniranim haljinama kao i u tradicionalnom sariju.

dddbr

U intevjuu glumica je otkrila kako je i ona imala neuspjeha i padova, ali da nikada nije posustala:

- Ako ne uspijete, što se meni dogodilo puno puta i puno puta sam morala riskirati, jednostavno ustanete nakon što padnete i pokušate nešto drugo. To nije početak kraja svega.

dddb

Ova 37- godišnja indijska ljepotica 2000. godine osvojila je titulu Miss svijeta te se od tada počela uspinjati svoji stepenicama slave i uspjeha. Glumila je u brojnim televizijskim i filmskim ulogama te postala holivudsko lice. Trenutačno je zaljubljenija nego ikad i ne razdvaja se od svog mladog supruga Amerikanca. 

vdvd