Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 6
Sutra: 11° 11° 6
21. studenoga 2019.
Ispis članka: Nakon brzih zaruka svi se pitaju kada će vjenčanje, poznato je mjesto održavanja - Novi List

NoviList.hr

Nakon brzih zaruka svi se pitaju kada će vjenčanje, poznato je mjesto održavanja

Hailey i Justin

16. kolovoz 2018 07:50

Napisao: P. N.

Justin je svojoj zaručnici ovih dana posvetio i romantičnu objavu na društvenim mrežama u kojoj između ostalog kaže kako će joj biti odan cijeloga života i da želi provesti život upoznajući svaki djelić nje

Foto Instagram

Nakon što je Justin Bieber potvrdio zaruke s Hailey Baldwin i bacio u očaj brojne obožavateljice svi se pitaju kada će i gdje poznati par jedno drugome izreći »da«. Prema pisanju portala TMZ, par neće tako brzo pred oltar, barem ne prije 2019. godine. US Weekly piše da će par već počeo s pripremama za privatno i intimno vjenčanje koje će se najvjerojatnije održati u Kanadi koja za mladog pjevača ima posebno značenje i u kojoj voli provoditi vrijeme.

Justin je svojoj zaručnici ovih dana posvetio i romantičnu objavu na društvenim mrežama u kojoj između ostalog kaže kako će joj biti odan cijeloga života i da želi provesti život upoznajući svaki djelić nje.

Podsjetimo se Justin je Hailey, koju zna već nekoliko godina, zaprosio tijekom romantičnog putovanja na Bahame. Navodno je prije prosidbe sve u restoranu zamolio da spreme svoje mobilne telefone kako ne bi fotografirali taj poseban trenutak.