Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. prosinca 2019.
Ispis članka: Još jedna Kardashianka promijenila boju kose: "Bok, Daisy" - Novi List

NoviList.hr

Još jedna Kardashianka promijenila boju kose: "Bok, Daisy"

Kourtney Kardashian

2. listopad 2019 07:14

Napisao: P. N.

Kourtney je na svom Instagram profilu objavila fotku na kojoj ima dugačku platinasto plavu kosu. 

FOTO/Instagram

Kada je riječ o promjeni boje kose u obitelji Kardashian - Jenner, sasvim je sigurno da će novu frizuru pokazati ili Kim Kardashian ili Kylie Jenner. Nov, ovoga je puta sve iznenadila Kourtney Kardashian, prenosi Cosmopolitan.

Kourtney je na svom Instagram profilu objavila fotku na kojoj ima dugačku platinasto plavu kosu. Kraj fotke je napisala: "Njezino je ime Daisy". Čini se da je Kourtney za fotku ipak nosila periku, jer je  Daily Mail dan kasnije objavio njezinu fotku sa "standardnom" tamnom kosom. Mnogi su obožavatelji primijetili da je fotka uhvaćena u kući Kylie Jenner, a opće je poznato koliko često Kylie mijenja boju kose i frizuru, te koliko često to radi pomoću perika.

Najmlađa sestra Kylie je komentirala fotku, napisavši: "Bok, Daisy". Fotka je prikupila više od milijun "lajkova", a nanizali su se i nebrojeni komentari puni pohvala na račun njezina novog izgleda. "O moj Bože, možeš li trajno staviti tu boju? Stoji ti fantastično!" i "Daaa, napokon plava Kourtney", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja na njezinom profilu. 

FOTO/Instagram