Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. siječnja 2020.
Ispis članka: Glumici je život kao ples: 'Jedan dan je tango, drugi samba, pa improvizacija' - Novi List

NoviList.hr

Glumici je život kao ples: 'Jedan dan je tango, drugi samba, pa improvizacija'

Ornela Vištica

2. studeni 2018 10:14

Napisao: P. N.

Foto: instagram

Kako Ornela Vištica vidi život jednostavno je opisala uz svoju fotografiju na Instagramu koju je podijelila nakon otvorenja mostarskog kluba Cube.

Rođena Mostarka nije mogla ne posjetiti najvažniji događaj u rodnom gradu pa se rado odazvala na otvaranje kluba, gdje su nazočile brojne poznate osobe, a među njima i Alka Vuica, Žanamari Lalić, a goste je zabavljao Petar Grašo.

Kako je to sve na nju ostavilo traga, rasplesana i dobro raspoložena Ornela zabilježila je sve u nekoliko iskrenih rečenica životne mudrosti:

– Život je kao ples. Jedan dan je tango, drugi samba, treći jive, pa suvremeni, pa improvizacija... Dogodi se i Pauza. Tišina. Ima dana kad ideš brže od muzike i kad su ti noge sporije. Ne znaš uvijek svaki korak, zato neprestano učiš. Kad izgleda teško, radom svladaš. Pa se nasmiješ. Ponekad je prelagano. Ponekad vodiš ti , ponekad drugi vode tebe. I kad si umoran i kad te mišići malo zabole. Plešeš. Osjećaš. Živiš. I ono najvažnije, ideš s osmijehom u novi ples. Novi dan. Ples.
Osmijeh i smijeh.

foto: Instagram

jt