Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. listopada 2019.
Ispis članka: Crveni ruž na petogodišnjakinji: Je li Kim Kardashian ovaj put ipak malo pretjerala? - Novi List

NoviList.hr

Crveni ruž na petogodišnjakinji: Je li Kim Kardashian ovaj put ipak malo pretjerala?

Božićna fotka

2. siječanj 2019 10:41

Napisao: P. N.

Popularna starleta Kim Kardashian i njezin muž, reper Kanye West, objavili su obiteljske božićne fotke. Jedan je detalj nadmašio ostale. 

Instagram, Kim Kardashian West

Kim Kardashian je već godina u centru medijske pažnje. Od golišavih fotki i upitnih izjava do različitih celebrity skandala. Otkako je postala majka, sve je više pažnje fokusirano na njezinu petogodišnju North West i njezine modne kombinacije.

Ovogodišnja božićna fotka obitelji West okupila je čitavu obitelj, pa se tako smiješe Kim i Kanye, s djecom North, Chicago i Saint.

No, jedan je detalj javnosti posebno zapeo za oko. Riječ je o žarko crvenom ružu male North West koja pozira između mame i tate u crnoj odjevnoj kombinaciji. Mnogi su mediji objavili fotografiju i komentari javnosti su podjeljeni. Jedni brane izgled male North, uzimajući u obzir da je to božićno fotografiranje i da je u redu našminkati dijete.

Drugi dio javnosti ne odobrava crveni ruž na tako maloj djevojčici, smatrajući da je to prerano i da šalje krivu poruku te da Kim to nije trebala dozvoliti. Fotka je objavljena na službenom Instagram profilu Kim Kardashian, skupila je više od 5 milijuna lajkova njezinih pratitelja. 

Instagram, Kim Kardashian West