Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.
Ispis članka: Chris Brown zbog napada na Rihannu osuđen na godinu zatvora - Novi List

NoviList.hr

Chris Brown zbog napada na Rihannu osuđen na godinu zatvora

Prekršio uvjetnu kaznu

10. svibanj 2014 09:47

Napisao: HINA

Brown, 24-godišnji glazbenik, pod sudskim je nadzorom od večeri dodjele nagrada Grammy u veljači 2009. kad je udario pjevačicu Rihannu

Reuters

LOS ANGELES – Hip hop glazbenik Chris Brown osuđen je u petak na godinu dana zatvora u Los Angelesu jer je prekršio uvjetnu kaznu koju je zaradio napadom na bivšu djevojku Rihannu 2009. godine.

Američka zvijezda koja je već skupila osam mjeseci zatvora iz raznih razloga, morat će odslužiti još četiri u zatvoru okruga Los Angeles gdje se nalazi od polovice ožujka nakon izbacivanja iz centra za odvikavanje.

Produljena mu je uvjetna kazna do siječnja 2015.

Brown, 24-godišnji glazbenik, pod sudskim je nadzorom od večeri dodjele nagrada Grammy u veljači 2009. kad je udario pjevačicu Rihannu.

Tada je osuđen na 180 dana društveno korisnog rada i pet godina uvjetno. U petak mu je sudac u Los Angelesu naredio tisuću dodatnih sati društveno korisnog rada.

Krivično ga se goni i zbog nasilja te mu prijeti do šest mjeseci zatvora i 1000 dolara kazne. Optužen je da je zajedno s tjelesnim čuvarom napao obožavatelja 27. listopada u elegantnom hotelu u glavnom gradu SAD-a. Novo saslušanje određeno je za 25. lipnja u Washingtonu