Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. studenoga 2019.
Ispis članka: Objavila fotografije tajnog vjenčanja: Glumica poželjela sreću podijeliti s cijelim svijetom - Novi List

NoviList.hr

Objavila fotografije tajnog vjenčanja: Glumica poželjela sreću podijeliti s cijelim svijetom

Ana Gruica

20. rujan 2018 11:55

Napisao: P. N.

Romantično vjenčanje Ana je željela zadržati u tajnosti, ali nakon mjesec dana, svoju sreću poželjela je podijeliti s cijelim svijetom

Foto Sonja Dvornik

Hvala na svemu, a prvenstveno našim divnim obiteljima i našoj dobroj i zdravoj djeci, jer to je ono bitno. I izvinite na jutarnjem bombardiranju, napisala je Ana Gruica uz opis brojnih fotografija sa nedavnog vjenčanja na svom Instagram profilu.

Splitska glumica i ugledni psihijatar Boran Uglešić vjenčali su se u kolovozu na Šolti gdje su priredili malo, ali svečano okupljanje.

Romantično vjenčanje Ana je željela zadržati u tajnosti, ali nakon mjesec dana, svoju sreću poželjela je podijeliti s cijelim svijetom.

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije romantičnog ugođaja, a sama Ana uz ovo iznenađenje dodala je i priznanje:

ahg

– Cijeli ovaj mjesec sam mislila kako ovo mora biti 'tajno'. Kako je cool (konačno) čuvati svoju intimu, a i planiramo crkveno vjenčanje, pa je ovo trebalo biti samo za naše oči i dušu. Ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam kako svaki dan gledam slike, ali svaki, da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepe, iskrene emocije pokazano na taj dan da je glupo tajiti nešto tako zdravo i pozitivno.

ahz

Nadam se da ćete uživati u našoj sreći kao i mi... Jer samo su ljubav i obitelj ono bitno. Stoga počinjem ovo putovanje najljepšom slikom. Slikom oca koji čeka vjenčanje svog sina, napisala je.

U atmosferi Martinis Marchi dvorca na Šolti sve je bilo savršeno u tom savršenom danu, i nebo je sjalo za Anu i Borana. Od velike sreće lice lijepe Ane umile su i suze, ali i one su pristajale tom velikom trenutku.

ah6

Puno emocija, smijeha i pjesme, ali i suza, napisala je Ana uz fotografiju gdje su joj se zakotrljale suze, jer i »čelične Lady su ponekad salomljive«.

ag

Vjenčanje jest bilo malo i intimno, ali promišljeno do posljednjeg detalja. Već od same oprave mlade koja je nosila jednostavnu vjenčanicu Arileo, autora Jure i Marije, kukičanoj bijeloj kapici koju je izradila kostimografkinja Ankice Matijaš po Aninoj ideji.

a4

Jednostavan buket iz kojeg su virili suncokreti složila je Ana sama, umetnuvši među cvjetove tek nekoliko dugih vlati trave i traku za povez.

a2r5t

Nakon vrućeg »Da« izrečenog u hladu starog bora, mladenci i uzvanici su se rashladili u bazenu i nastavili opušteno druženje uz poslužene delicije za svečenom trpezom.

a2

U galeriji fotografija najdirljivija je ona gdje trogodišnji Marat Ivan ljubi mamu Anu i želi joj svu sreću svijeta.

ag7

*Fotografije Sonje Dvornik prenosimo ljubaznošću Ane Gruice