Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. listopada 2019.
Ispis članka: Završio još jedan Fashion.hr: Military, elegancija i kaputići za pse - Novi List

NoviList.hr

Završio još jedan Fashion.hr: Military, elegancija i kaputići za pse

Modna manifestacija

2. studeni 2015 08:30

Napisao: Maja Hrgović

Foto D. Jelinek

ZAGREB Neka od omiljenih imena domaće mode predstavila su se u subotu na završnoj večeri Fashion.hr-a. Jedan od onih koji imaju čvrstu bazu gorljive publike svakako je Ivica Skoko koji je ovaj put suknjama, haljinama, odijelima i kaputima iz nove kolekcije ponudio viziju ženstvenog i glamuroznog izgleda i izvan crvenog tepiha.

Brend 2B iza kojeg stoji Boris Banović predstavio je uske haljine od pliša te korzet haljine u kombinaciji s krznenim modnim dodacima, a za muškarce klasična odijela i kapute. Ana Maria Ricov, koja godinama slavi slojevitost, asimetriju i kombiniranje prozračnijih i težih materijala, ostala je i dalje vjerna tim imperativima, s tim da je ovaj put predstavila i liniju AMR for Shiba koja uključuje kišne kabanice za pse.

Zaigrani eklektičar Zoran Aragović (BiteMyStyle) predstavio je kolekciju za jesen/zimu pod nazivom War(m), kojom dominiraju printevi s military uzorcima. Marina Design nudi tople, prirodne odjevne predmete namjerno obrađene grubim, nesavršenim detaljima.

IK Studio koji potpisuje Ivica Klarić odmaknuo se od strogosti muškog odijela i sakoa prema ležernijim krojevima koji jamče udobnost nošenja.