Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
23. siječnja 2020.
Ispis članka: Nova kolekcija H&M-a: Možete se odjevno uskladiti sa svojim četveronožnim ljubimcem - Novi List

NoviList.hr

Nova kolekcija H&M-a: Možete se odjevno uskladiti sa svojim četveronožnim ljubimcem

Za vlasnike pasa

9. listopad 2019 07:54

Napisao: P. N.

Ipak se kaže kako je pas čovjeku najbolji prijatelj, a iz modnog brenda su to ozbiljno i shvatili te su odlučili napraviti kolekciju posebno za ovu vrstu kupaca

Foto Flickr

Popularni H&M objavio je novu kolekciju napravljenu u suradnji s brendom Pringle of Scotland. Ono što ovu kolekciju čini posebnom je to što će vlasnici pasa moći kupiti jednake odjevne predmete kao što ih nose njihovi četveronožni ljubimci, prenosi VT.

Ipak se kaže kako je pas čovjeku najbolji prijatelj, a iz modnog brenda su to ozbiljno i shvatili te su odlučili napraviti kolekciju posebno za ovu vrstu kupaca. Mogu se pronaći pleteni komadi kao što su džemperi i jaknice, a dostupni su već sada na njihovom web shopu.

- Uvijek tražimo način kako prikazati neke nove stvari iz područja pletiva i nadamo se da smo ovom veselom kolekcijom razveselili naše kupce diljem svijeta – kaže direktorica Pringle of Scotland Katy Wallace.

Vlasnici pasa koji žele u šetnju ići usklađeni sa svojim ljubimcem, mogu otići na stranice H&M-a gdje će pronaći cijelu kolekciju te ona jednim klikom može doći na vaša vrata.  

hm

hmm