Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
6. prosinca 2019.
Ispis članka: Konačno otkriveno što će u zadnjoj sezoni "Kuće od karata" biti s Frankom Underwoodom - Novi List

NoviList.hr

Konačno otkriveno što će u zadnjoj sezoni "Kuće od karata" biti s Frankom Underwoodom

Seksualno zlostavljanje

6. rujan 2018 11:40

Napisao: HINA

Šesta sezona Kuće od karata počet će se prikazivati 2. studenoga, a sastojat će se od osam epizoda, ali bez glavnog glumca optuženog za spolno zlostavljanje. 

Konačno otkriveno što će u zadnjoj sezoni "Kuće od karata" biti s Frankom Underwoodom

LOS ANGELES – Frank Underwood službeno je mrtav, otkriva trailer nove sezone »Kuće od karata« koja će se prikazivati od studenoga bez glavnoga glumca Kevina Spaceya koji je posao u toj političkoj televizijskoj seriji izgubio zbog optužba za spolno zlostavljanje.

Trailer, koji je od srijede dostupan na Netflixu, pokazuje glumicu Robin Wright koja tumači ulogu Spaceyove supruge Claire kako stoji pored groba Franka Underwooda i izgovara nekoliko riječi lišenih emocija. U traileru nema naznaka o tome kako je Underwood umro no Netflix je objavio da će se šesta i konačna sezona serije fokusirati na perfidan karakter Claire Underwood koja je postala predsjednica Sjedinjenih Država u petoj sezoni.

Spaceyju su lani producenti Kuće od karata otkazali suradnju pošto ga je više od 30 osoba optužilo za seksualno zlostavljanje. Trailer otkriva da je Underwood umro no nije poznato kako su scenaristi odlučili tog bezobzirnog američkog predsjednika 'otpisati' u samoj seriji.

Spaceya je 2017. glumac Anthony Rapp optužio da ga je pokušao zavesti 1986. godine kada je Rapp bio 14-godišnjak. Oskarovac Spacey ispričao se nakon skandala za neprimjereno ponašanje pema Rappu i povukao iz javnog života.

Tužiteljstvo u Los Angelesu u utorak je objavilo da neće podizati optužncu protiv Spaceya u slučaju jedne optužbe iz 1992. jer je riječ o području izvan njegove nadležnosti. Još se jedan slučaj optužbe protiv Spaceya razmatra u državnom odvjetništvu Los Angelesa.

Šesta sezona Kuće od karata počet će se prikazivati 2. studenoga, a sastojat će se od osam epizoda, ne od 13 kako je bilo u prethodnim sezonama.