Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. siječnja 2020.
Ispis članka: Parni valjak otkazao koncerte u Kastvu i Medulinu - Novi List

NoviList.hr

Parni valjak otkazao koncerte u Kastvu i Medulinu

Aki se još oporavlja

1. srpanj 2018 11:33

Napisao: Ivana Kocijan

Kupljene ulaznice možete vratiti na mjestima gdje ste ih kupili, a sve dodatne informacije možete zatražiti od organizatora: Kastav - Kastafsko Kulturno Leto i Adria Summer Festival, poručili su iz Parnog valjka

Parni valjak / Foto Marko GRACIN

RIJEKA Pjevač Parnog valjka Aki Rahimovski uspješno se oporavlja od posljedica lakšeg moždanog udara koji je doživio početom travnja, ali će na preporuku liječnika njegov bend ipak otkazati koncerte koje je ovog mjeseca trebao održati u Kastvu i Medulinu.- Dragi naši, javljamo vam da nažalost nećemo održati najavljene nastupe 20. srpnja u Kastvu na Kastafskom kulturnom letu i 21. srpnja u Medulinu na Adria Summer Festivalu. Ne brinite se, Aki se osjeća dobro i oporavlja se, ali po preporuci liječnika još neko vrijeme treba mirovati i izbjegavati napore. U međuvremenu radimo na novim pjesmama u studiju i jedva čekamo da se ponovno vidimo uživo. Hvala svima na razumijevanju i na porukama podrške! 
Kupljene ulaznice možete vratiti na mjestima gdje ste ih kupili, a sve dodatne informacije možete zatražiti od organizatora: Kastav - Kastafsko Kulturno Leto i Adria Summer Festival, poručili su iz Parnog valjka.