Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. prosinca 2019.
Ispis članka: Omiljeni boy-band ponovno na okupu: Vraćaju se s novom glazbom, ali i novim imenom - Novi List

NoviList.hr

Omiljeni boy-band ponovno na okupu: Vraćaju se s novom glazbom, ali i novim imenom

Jonas Brothers

21. veljača 2019 08:11

Napisao: Portal Novilist.hr

Popularni boy-band kojeg čine tri prezgodna brata, ponovno bi mogao oduševiti obožavatelje novim pjesmama. 

Wikimmedia/Jonas Brothers, 2009.

Bend Jonas Brothers planira legendarni povratak na scenu nakon raspada grupe prije šest godina. Prema izvoru kojeg prenosi Hollywood Life, trio će i službeno iz imena izbaciti "Brothers" i planiraju nastaviti samo kao "Jonas". Prema medijskim natpisima, braća su se nedavno našla u Londonu da rasprave o svim pitanjima koja se vežu uz njihov povratak. Čini se da je jedno od pitanja i njihova nova glazba, ali i dokumentarni film.

Bend je postigao svjetsku slavu pojavljivanjem na kanalu Disney, davne 2005. godine. Nakon što su uzeli stanku u razdoblju od 2010. do 2011. godine, bend se ponovno sastao 2012. zbog snimanja novog albuma. Isti nisu nikad snimili, jer su tri brata odlučila raspustiti bend, u listopadu 2013. godine. 

"Nakon što su uživali u solo karijerama i vlastitim projektima, osjećaju da je sada pravo vrijeme da se ponovno okupe", rekao je izvor za US Weekly. Glasine o njihovom okupljanju započele su još početkom 2018. godine. U to je vrijeme ponovno "oživio" zajednički Instagram profil grupe. No, Nick Jonas je odbacio glasine. "Mislim, to se neće dogoditi sada. Nikad ne reci nikad. Mislim da se u našim životima događaju neke odlične stvari, na koje se u ovom trenutku fokusiramo", prenosi Hollywood Life