Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. studenoga 2019.
Ispis članka: Četiri tenora digla na noge Dvoranu Zamet »Najdražom Rijekom« - Novi List

NoviList.hr

Četiri tenora digla na noge Dvoranu Zamet »Najdražom Rijekom«

Vrsni pjevači

26. studeni 2017 21:26

Napisao: Sandy Uran

Foto Silvano Ježina

RIJEKA Ljubitelji dalmatinske i sicilijanske kancone došli su na svoje – Centar Zamet ugostio je Četiri tenora: Đanija Stipaničeva, Marka Pecotića, Marka Škugora i Vladimira Garića. Riječani su pokazali i dokazali da ih vole jer ih ni kiša nije omela da napune dvoranu na Zametu, a upravo je šala na račun promjene modnog outfita za koncert zbog kiše i priča o »crvenim mokasinkama« bila za Đanija Stipaničeva uvertira za dobro raspoloženje i šale koji su Četiri tenora tijekom večeri zbijala na vlastiti račun, ali i o pojedinim aktualnim političkim i sportskim događajima.

Koncert na kojemu je tenore pratio bend, u šali nazvan »Dodatni trošak«, bio je prava glazbena poslastica za publiku koja se nije štedjela nego je pjevala i omiljene tenore nagrađivala dugim i toplim pljeskom.

Vrsni pjevači izmjenjujući se u solo i zajedničkim izvedbama, izveli su glazbene evergreene, a publika se pred kraj njihovog nastupa digla na noge – izvedba proslavljene riječke himne »Najdraža Rijeko« sve je razgalila dok je Stipaničevljeva izjava da će doći pjevati na stadion na Rujevici izazvala glasan aplauz.